Ik wil dat mijn Hisense TV direct inschakelt nadat de stroom is hersteld

Als je wil dat je Hisense televisie direct inschakelt wanneer de stroom weer wordt hersteld, bijvoorbeeld omdat je scherm in een winkelshowroom staat of wordt gebruikt in een openbare ruimte voor een advertentie of presentatie, pas dan de onderstaande instellingen aan:

1. Druk op de homeknop .
  2. Ga naar Instellingen
  3. Selecteer Systeem
  4. Selecteer Geavanceerde instellingen
  5. Scrol naar beneden naar Inschakelmodus en selecteer Aanzetten.

Voortaan zal de TV direct inschakelen wanneer de stroom wordt hersteld.

Let op: als het toestel via een Smart voedingsadapter wordt gebruikt, zal het toestel nauwelijks in de standaard stand-by modus schakelen.

Echter, omdat de Smart voedingsadapter de spanning uitschakelt en weer inschakelt, kan dit wel invloed hebben op het toestel en ervoor zorgen dat onderdelen eerder defect raken.