Hoe krijg ik mijn Hisense TV verbonden met de WiFi

Om je Hisense te verbinden met de WiFi kan je de volgende stappen volgen:

1. Druk op de homeknop .
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Netwerk.
  4. Selecteer Netwerkconfiguratie.
  5. Voer het wachtwoord in en verbind de TV met de WiFi.

Wil je de internetverbinding controleren? Ga naar internetverbinding, controleer de internetverbinding en doe de verbindingstest. Hier kan u zien of de TV verbonden is met het internet.

Wil je de internetverbinding controleren? Volg dan de volgende stappen:

1.    Druk op de homeknop   .

2.    Selecteer Instellingen.

3.    Selecteer Internetverbinding

4.    Selecteer controleer de internetverbinding en doe de verbindingstest

Hier je kan zien of de TV verbonden is met het internet.