Hoelang kan ik mijn apparaat op afstand bedienen (Remote Control)?

De ‘Op afstand’ modus maakt het met de ConnectLife app™ mogelijk om apparaten op afstand te monitoren en te bedienen. Dit wordt ook wel de ‘Remote Control’ genoemd. Deze modus heeft na het inschakelen hiervan een tijdslimiet dat per product verschilt.

 

Goed om te weten

Na het verbinden met het apparaat via de ConnectLife™ app kun je al gebruikmaken van lage veiligheidsrisico functies. Voor het gebruikmaken van de ‘Op afstand’ modus, moet je dit eerst inschakelen, instellen en/of starten op het apparaat. De instructies hiervoor verschillen per product. Je vindt hier meer informatie over de lage veiligheidsrisico functies en de stappen voor het in-en uitschakelen van de ‘Op afstand’ modus:Tijdslimieten

Is het gelukt om de ‘Op afstand’ modus in te schakelen? Dan vind je hieronder de tijdslimiet van de ‘Op afstand modus’.


  • Wasmachines- en drogers 

Na het verbinden met de app blijft het monitoren en het bedienen van lage veiligheidsrisico functies op afstand bij wasmachines- en drogers altijd actief, tenzij je dit zelf uitschakelt. Het instellen en aansturen van programma’s op afstand (starten op afstand) heeft een limiet van 24 uur na het starten hiervan. Als je de menuknop na het starten naar een ander programma draait of de deur weer opent, dan wordt de ‘starten op afstand’ automatisch gedeactiveerd. Daarom moet het ‘starten op afstand’ op het apparaat per gebruik of na het verstrijken van de 24 uur opnieuw worden gestart.


Meer informatie

 

Heb je vragen over ConnectLife™? Bel ons op (026) 882 1199.[GP3] 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.