Waar vind ik het serienummer van mijn Hisense TV?

Het serienummer van je Hisense TV kan je op drie manieren achterhalen:

Achterop de TV

Het serienummer van de TV is op de achterkant te vinden.

Via de verpakking

Het serienummer van je Hisense TV is op een sticker aan de zijkant (links of rechts) van de doos te vinden.

Via instellingen

Het serienummer van de TV is ook via de instellingen te vinden. Om hier te komen kan je de volgende stappen volgen:

1. Druk op de homeknop  .
  2. Ga naar instellingen.
  3. Selecteer Ondersteuning.
  4. Selecteer Systeeminformatie.
  5. Selecteer Bekijk de systeeminformatie.
  6. Selecteer Versie.
  7. Selecteer Bekijk de softwareversie en hardwarecode van uw TV.

Het serienummer van de TV verschijnt op beeld.