Welke softwareversie is het meest recent en waar kan ik vinden welke softwareversie ik op mijn TV heb?

Om te achterhalen welke softwareversie de TV heeft, kan je de volgende stappen volgen:

1. Druk op de homeknop  .
  2. Ga naar de Instellingen.
  3. Selecteer Ondersteuning.
  4. Selecteer Systeeminformatie.
  5. Selecteer Systeeminformatie bekijken.
  6. Selecteer Versie.

Op beeld verschijnt welke versie de TV momenteel gebruik maakt.

Om de meest recente software op de TV te instaleren kan je de volgende stappen volgen:

1. Druk op de homeknop.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Selecteer Ondersteuning.
  4. Selecteer Systeem update/upgrade.
  5. Selecteer Firmware-update controleren.

De meest recente softwareversie wordt nu gedownload.

Het is ook mogelijk om automatisch de laatste software versie op je Hisense TV te downloaden. De Automatische firmware-upgrade kan geactiveerd worden door de volgende stappen te volgen:

1. Druk op de homeknop.
  2. Ga naar Instellingen
  3. Selecteer Ondersteuning
  4. Selecteer Systeem update/upgrade
  5. Schakel Automatische firmware-upgrade in.