Hoe verbind ik mijn wasmachine met de Wifi-verbinding?

Door je wasmachine met het Wifi-netwerk te verbinden, kun je deze eenvoudig bedienen, meldingen ontvangen en profiteren van slimme functies met de ConnectLife app die je waservaring verbeteren.

Handig om te weten

Bij de meeste connected wasmachines is het alleen mogelijk om deze te verbinden met een Wifi-netwerk via de ConnectLife™ app. Bij de modellen met een uitgebreid digitaal display heb je ook de mogelijkheid om een directe WLAN Wifi-verbinding te maken. Je vindt hier de stappen om een Wifi-verbinding te maken via de ConnectLife ™ app.

Directe WLAN Wifi-verbinding inschakelen op het apparaat

Tijdens de setup bij het eerste gebruik zal het apparaat je meteen de mogelijkheid geven om Wifi-verbinding in te stellen. Volg hiervoor de aangegeven opstartprocedure.

Wil je dit op een later moment doen? Volg dan de onderstaande stappen:

1. Open het hoofdmenu door op het pijltje te drukken.
  2. Ga naar Instellingen en navigeer naar WLAN of houdt de WLAN-knop in de hoek rechts bovenaan van het uitklapmenu lang ingedrukt.
  3. Druk op WLAN.
  4. Druk nogmaals in het keuzemenu op WLAN.
  5. Doe de wifi aan door de schuifknop aan te schuiven.
  6. Selecteer het wifi-netwer en druk op NEXT.
  7. Voer het wifi-wachtwoord in en druk op JOIN.
  8. Als de verbinding is gelukt zie je het wifi-icoon rechts bovenaan branden.