Hoe stel/wijzig ik de taal van mijn wasmachine in?

De taal van je wasmachine kun je gemakkelijk op twee manieren instellen en wijzigen: tijdens het eerste gebruik of op een later moment.

Tijdens de setup bij het eerste gebruik zal het apparaat je meteen de mogelijkheid geven om de taal in te stellen. Staat de gewenste taal er niet tussen? Dan is het advies om tijdelijk een andere taal te kiezen bijvoorbeeld Engels en om vervolgens eerst een software update uit te voeren.

Voordat je begint

Voor het uitvoeren van de software update moet het apparaat verbonden zijn met een wifi-netwerkverbinding. Dit is eventueel al verbonden tijdens de setup bij het eerste gebruik van het apparaat. Is dit niet het geval? Zie hier dan de instructies voor verbinden met een wifi-netwerk.

Volg hieronder de stappen voor het uitvoeren van een software update en het wijzigen van de taal:

Software update

1. Open het hoofdmenu door op het pijltje te drukken.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Navigeer naar Systeem.
  4. Druk op Systeem update.
  5. Klik op Update.
  6. Het apparaat zal de nieuwste software updaten en installeren. Een voortgangsbalk laat zien hoe ver dit proces is.
  7. Als de update geïnstalleerd is, zal het apparaat automatisch opnieuw worden opgestart.
    Let op, schakel het apparaat tijdens het updaten niet uit.

Taal wijzigen

1. Open het hoofdmenu door op het pijltje te drukken.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Druk op Algemeen.
  4. Ga naar Taal.
  5. Selecteer de gewenste taal.
  6. Klik op OK. Je krijgt een melding dat het apparaat opnieuw opgestart zal worden om de aanpassing door te voeren.