Ik wil de app volgorde van mij Hisense TV wijzigen en/of ik wil een app verwijderen

Ik wil de volgorde van de apps wijzigen

Alle apps zijn terug te vinden in My Apps, deze kun je vinden door op de homeknop A white house in a black background

Description automatically generated te drukken. Afhankelijk van de TV druk je op   of hou je de OK knop voor 3 seconden ingedrukt om de volgorde te veranderen. De volgorde van de apps kan veranderd worden door gebruik te maken van de navigatietoets en door op OK te drukken wanneer de app op de juiste positie staat.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je de volgorde van je apps verandert.

Ik wil een app verwijderen
Een app verwijderen kan door op de homeknopA white house in a black background

Description automatically generated  te drukken . Afhankelijk van de TV druk je op Afbeelding met schermopname, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving  of hou je de OK knop voor 3 seconden ingedrukt om applicaties te verwijderen. Naast de app verschijnen de opties sorteren en verwijderen. Druk op verwijderen.

Let op: Sommige apps kunnen niet van de TV verwijderd worden. Hierbij zal de verwijder optie niet verschijnen.