De zenders van de CI+ module zijn helemaal weg.

Wanneer de zenders van de CI+ module zijn verdwenen, kan je de TV het beste resetten door de fabrieksinstellingen te herstellen. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

1. Druk op de homeknop .
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Selecteer  ondersteuning.
  4. Selecteer resetten naar fabrieksinstellingen.
  5. Ga door naar uw TV terugzetten naar fabrieksinstellingen en  vink De bestaande zenders op deze TV en mjin favoriete zenders opslaan wanneer je deze wil bewaren.
  6. Selecteer Herstel.
  7. Voer eventueel een nieuwe pincode in.

De TV gaat resetten en je kan de TV opnieuw instellen.

Werkt de CI+ module nog steeds niet? Neem dan contact op met je provider.

Wat is een CI+ module

Een CI+ (Common Interface) is vaak nodig wanneer je digitale televisie wil kijken. Een CI+ bestaat uit een smartcard van je provider, waar je abonnement op staat. De smartcard moet je in de module doen, en vervolgens in je TV steken.